Paulus Emden Huitema

Destination Branding

Paulus Emden Huitema

Destination Branding

Biography

‘Zelf doen’ waren twee woorden die vanaf het moment dat Paulus kon spreken het meest in zijn omgeving te horen waren. Dat ‘zelf doen’ leidde tot verwijdering van de middelbare school, ontslag bij zijn eerste werkgever en een advies een eigen bureau te starten toen hij als freelancer voor reclamebureaus werkte. Sinds 1989 ondernemer en sindsdien genoeg ‘zelf gedaan’ om geleerd te hebben van de talrijke fouten en schaarse successen. In 2008 startte hij samen met Ellen Honig de Identity Matching Academy (IMA). Een Academy waar onderzoek gecombineerd wordt met conceptontwikkeling én kennisoverdracht. Op die manier kunnen opdrachtgevers* de ontwikkeling en promotie van hun bestemming voortaan ook ‘zelf doen’.

De door Ellen gemaakte presentaties worden door Paulus gebruikt in prikkelende sessies waarbij elke bestemming zichzelf door de bril van een ander leert zien. Hoe bijzonder (rustig, bruisend, groen, modern, etc) is de bestemming eigenlijk? Zou men er zelf als buitenstaander ook voor kiezen? Dit zijn slechts enkele van de vraagstukken die Paulus doortastend behandelt. Na een lezing kijk je nooit meer hetzelfde naar je eigen bestemming.

Paulus is dus slechts het spreekwoordelijke puntje van de ijsberg. Die ijsberg (Nordic Destination Branding) is een duurzame methode die enerzijds gevoed wordt door IMA en anderzijds door de bevindingen van haar opdrachtgevers. Een stimulerende samenwerking die zorgt voor resultaat en continuïteit.

All session by Paulus Emden Huitema